Indtast din e-mail og vi sender dig en engangskode, som du kan bruge til at logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Bemærk: Engangskoden er kun gældende i 15 min.
Desværre, vi kunne ikke finde din e-mail.
Indtast engangskode
Vi har nu sendt dig en e-mail med en engangskode.
Desværre, den indtastede engangskode er enten forkert eller udløbet.
De smukkeste stykker filet af den gulfinnede tun håndpakkes og lægges i en god olivenolie. Den gulfinnede tun karakteriseres ved sit lyserøde kød og sit meget lave fedtindhold og høje proteinindhold. Glas emballagen fremhæver de smukke fileter. Dette tunprodukt er af ekstrem høj kvalitet. Velegnet til pastasaucer, salater, vitello tonnato og meget andet, fx. en lynhurtig og lækker forret. Rist et stykke brød og server til tunfileten sammen med en skive citron.
Læs mere
Varenr.:
128059
Ingredienser
Tunfisk
Olivenolie
Salt
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
1174 kJ / 283 kcal
Fedt
23 g
Mættede fedtsyrer
4,7 g
Kulhydrater
<0,5 g
Sukker
<0,5 g
Protein
19 g
Salt
0,8 g
Opbevaring
Efter åbning: Opbevares ved max 5 grader C og spises indenfor 3 dage.
Diverse
Nettoindhold: 185g.
Drænet vægt: 140g.
Læs mere
Fødevareproducent
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.