Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Beskyttelse af personlige oplysninger

Løgismose værner om privatlivets fred – også når du møder os online. Således vil al behandling af personlige oplysninger, som genereres på denne hjemmeside, være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på området.

Hjemmesiden indsamler oplysninger på forskellige måder. Når du bestiller varer eller billetter til arrangementer, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede ydelse. Disse oplysninger vil kun blive anvendt som led i det generelle kundeforhold og for at gøre det lettere for dig at bruge hjemmesiden.

Vi anvender cookies og logfiler, som giver os værdifulde oplysninger om brugen af vores hjemmeside. En cookie er en lille bid information, som sendes til din browser fra en webserver, og som gemmes på din harddisk indtil du sletter den. Vi anvender denne information til at følge trafikmønstre, som igen anvendes i forbindelse med systemadministration, indsamling af oplysninger om besøgsadfærd og præferencer med henblik på at optimere hjemmesiden.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand, medmindre vi har indhentet dit samtykke hertil, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre dine personlige oplysninger. Hjemmesiden er omfattet af sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte mod tab, misbrug og ændring af de oplysninger, vi har kontrol over.